top of page
Goris-&-De-Haan132361-1650px.jpg

Goris & De Haan Producties: doeltreffende online events op maat

De switch van fysieke naar online events werd in 2020 in sneltreinvaart gemaakt. Online en hybride events zijn here to stay, zo dachten wij. Maar het organiseren van zo’n virtueel event vergt wel een andere aanpak dan je gewend was. Een presentatie van twee uur? Veel te langdradig. Een congresprogramma van acht uur? Best zwaar, online. Dat kan anders!

Maar hoe vertaal je de doelstelling van een live evenement naar een online ervaring die mensen aanspreekt en bijblijft? 

 

Onder de naam Goris & De Haan Producties programmeerde en organiseerden Susan de Haan en ik vanaf 2020 online events voor onze opdrachtgevers.

 

Waar ik trots op ben, is dat we als projectbureau mee hebben bewogen met wat de tijd van onze opdrachtgevers vroeg. Wij bedachten een eventformat dat past bij de doelstellingen van het bedrijf/de organisatie en doelgroep, met een gevarieerde, compacte en verrassende programmering. Vervolgens werkten we dat tot in detail uit. Het resultaat: een minutieus voorbereid online event, dat deelnemers aan het scherm gekluisterd hield. Deelnemer tevreden, opdrachtgever tevreden. 

Inmiddels heb ik mijn event activiteiten op een lager pitje gezet. Susan de Haan is nog steeds bereikbaar voor mooie (event) organisatieopdrachten. 

Foto's door Jaap Vork

Goris & De Haan Producties
bottom of page