top of page

Vroeger...

Geboren in 1979 te Amsterdam, opgegroeid in Zoetermeer, en International Hospitality Management gestudeerd in Leeuwarden.

Ik werk sinds 2010 als zelfstandig projectmanager/relatiemanager in de publieke en private sector. 

Voordat ik als zelfstandige aan het werk ging, werkte ik in de evenementensector en binnen de marketing en communicatie. Van regelen van logistiek bij een DJ boekingskantoor en reizen voor mijn werk, tot aan fluwelen handschoenenmarketing bij een financieel adviesbureau: ik deed het met plezier!

Social? Ik was er vroeg bij op Twitter en Facebook en heb beide tot grote tevredenheid opgezegd. Wel ben ik nog actief op Instagram en LinkedIn, maar meer bescheiden en minder aanwezig dan voorheen. 

en nu!

Ik woon met mijn gezin in Delft en in Scheveningen, en combineer zo een historisch centrum met vlakbij zee. We zijn een klein en stoer gezin met een grote liefde voor buiten zijn, buiten leven, buiten koken. Dit doen we het liefst met vrienden en familie om ons heen: de deur staat altijd open. 

Middenin het leven sta ik, met mijn vriend Daan en zoon Teun (6 jaar jong). Mijn twee liefdes maken het ritme van mijn dag, en met hen beleef ik de mooiste (kleine en grote) avonturen.

Door de ogen van mijn zoon zie ik de wereld opnieuw, en raak ik verwonderd en weer speels. We zingen, dansen, bouwen, lezen, maken, worden samen lekker boos en lekker blij tegelijk. 

 

Ik geniet van sporten, zingen, muziek luisteren en in mijn eentje iets nieuws ontdekken (een buurt, een wijk, een stad). 

bottom of page